lørdag 24. september 2011

Strikk I Ørska 2011

Strikk I Ørska 2011
Da har vi for 3.året på rad arrangert strikketreff på Ørskogfjellet, midt imellom Molde og Ålesund. Dette er en begivenhet som jeg går og gleder meg til hele året fra jeg reiser derfra og til vi møtes igjen.
Tenk å være så heldig å få lov å treffe alle disse herlige damene ei hel helg hvert år! Og bare strikke, skravle og kose seg glugg!
Jeg var så heldig å få besøk av barn og barnebarn en av dagene der oppe:) Da måtte jeg jo passe på å fylle opp lagrene med kos!

 Vi har og hvert år besøk av en supermodell, som står til disposisjon for leverandørene som er på treffet. Hun gjør en glimrende jobb!! (Bare synd Ellinor er på fjelltur hver gang ;)
Her er produksjonen i full gang! Dyktige damer ja.





 Vi fikk og en utfordring av vertskapet, en rød tråd som vi skulle lage noe av til neste år. Her blir det spennende å se hva resultatet blir.
 Tradisjonen tro, hadde vi gaveoverrekkelse til vertskapet, i år hadde deltagerne strikket lapper, som Ellinor heklet sammen til et teppe de kan ha og kose seg under på kalde dager. Det er strikket i Superwash-garn slik at det tåler å bli vasker hvis uhellet er ute.
Hvert år har vi et lotteri hvor overskuddet går uavkortet til Krisesentra i Molde og Ålesund. I år hadde vi vært ute på "tiggerunde" hos handelstanden der vi bor, og det var en enorm respons! Vi er totalt overveldet over hvor stor givergleden var blant de vi spurte. Og jeg er imponert over hvor mye lodd det blir solgt!! Tusen hjertelig takk alle sammen for støtten deres til formålet vårt. Det blir også samlet inn garn, pinner, mønster og mye annet som Krisesentra får etter vi har hatt treff. 




Lørdag kveld pleier vi å ha koldtbord, og det er fantastisk mye godt som dukker opp på bordene da. Vertskapet fortjener en stor ros for all den service og gode maten de stiller opp for oss med. Det er ikke for ingenting de har litt kåret av DHL til det beste spisestedet mellom Oslo og Ålesund, med den sunneste maten! Så kjører du den veien, stopp på Fjellstova  , et fantastisk sted!


Da er det bare å glede seg masse til neste års treff!! Vi sees da damer:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar