torsdag 7. mars 2013

Februar 2013

Tiden fyker så alt for fort avgårde nå om dagen. Det er studier, praksis og masse herlig besøk av både 2 og 4 beinte.
Litt venninnebesøk og strikking blir det også tid til innimellom :) Så nå når vi er godt igang med mars, så er det vel på tide å få februar dokumentert!
 Disse har jeg strikket 2 par av på bestilling, det ene før jul (glemte å ta bilder..) De heter Snøklokker, og kan lastes ned som gratismønster:) Disse blir det nok strikket flere av, må jo ha et par selv også forstås:)
 Andre helga i februar fikk jeg 2 herlige damer jeg studerer i Bergen sammen med på besøk, vi har prosjektskriving sammen nå, og da måtte vi jo samles å være produktive! Vi hadde ei super helg, fikk sett litt  av byen (tror de syntes det var veldig kaldt her oppe.) På lørdag var vi hos min gode venn Kari på vinkveld.


 Så fikk vi ordentlig damebesøk av min kjære venn Solfrid med 2 av sine søte små damer, Paris og Tia. Her har Gizmo krøpet opp i sofaen til mor, mente nok at nå var det hans tur til litt sofakos:) Sokkene jeg strikker på her heter Kurvfesten og er en annen god venninne av meg, Kate som har laget mønster til. Til nå har det blitt 6 par av disse, står 3 til på lista før jeg er ferdige med bestillingene.
 Paris og Petter deler på plassen:)
 Så var det besøk av Lille My og Benedikte, de var her en uke i vinterferien, og jeg nøt hvert et sekund <3
Benedikte startet besøket med å kjøpe seg ny bil:) Gratulerer så masse engelen min, nå er jeg trygg når du er ute å kjører :)
 Litt tegning må til når formen og været ikke er på topp.

 Like blid <3 Mormors lille hjelper når husarbeidet skulle gjøres:)

 Så var det tid for litt Brownies. Selvsagt må slikkepotten spises ordentlig av:)
 Petter er veldig nysgjerrig på hva Lille My gjør her, har veldig lyst til å smake på modell-leira:)
 Så fikk vi besøk av min kjære far:) Vi hadde gode dager, synd tida går så fort, håper vi snart sees igjen :)
 Og tilslutt så er det en bestilling fra engelen min som er ferdig og på tur nedover til henne nå og blir plutselig eier av 2 Marius-gensere, siden verdens aller beste Ellinor også har strikket en til henne. Den finner du her. Så nå kommer du til å holde deg varm engelen min <32 kommentarer:

  1. Høres ut som en perfekt februar, Kristina! Full av hyggelige treff, flere slags prosjekt - og samvær med folk du er glad i :)

    SvarSlett
  2. Så mye fint du lager til dine nære og kjære - Koselig :-)

    SvarSlett